Insponarium

Varje år håller vi på Lapilap Lap i ett stort insponarium ute i vildmarken, välkommen att följa med på en resa för livet!

Lapilap Laps insponarium hjälper dig hitta hem

Det årliga insponariumet äger alltid rum ute i vildmarken, eftersom det är där människan hör hemma. När vi är frånkopplade vår moderna livsstil och alla våra bekvämligheter, det är då vi kan hitta vårt sanna jag, och det är då vi kan bli den vi faktiskt vill vara.

Under vårt insponarium samlas Sveriges starkaste entreprenörer och gräver djup i sig själva. Vi identifierar vår inre drivkraft och låser upp kunskap, styrka, visdom och passion vi inte visste att vi hade.

Så här säger våra deltagare

Några ord från våra härliga deltagare.

Sara, 37 år från Helsingborg

Jag kom till Lapilap Laps insponarium som en vilsen själv. Efter 3 dagar i den lappländska vildmarken var jag en ny person. Jag hade hittat passion som låg dold djupt inom mig. Nu har jag slitit mig loss från mitt gamla liv och lever i Nepal.

Johan, 45 år från Göteborg

Livet innan Lapilap Laps insponarium är som en dimma. Jag minns knappt vem jag var eller vad jag höll på med. Jag fokuserade på helt fel grejer och var varken stark eller lycklig. Nu är allt annorlunda och jag har hittat tillbaka till min inre drivkraft.

Abdul, 23 år från Gävle

Jag var på fel väg i livet. Jag drev runt med mina vänner och ställde till trubbel. Jag var inte en önskvärd del av samhället och jag hade ingen naturlig plats i vare sig min familj eller världen. Efter 3 dagar i vildmarken utanför Karlstad var jag en förändrad människa. Nu vet jag vem jag är och vad jag vill bidra med. Jag är numera en värdefull del av samhället och har hittat min plats!

Anmäl dig till insponarium 2022

Fyll i formuläret nedanför för att anmäla intresse för nästa års stora insponarium som kommer äga rum på toppen av Kebnekaise!

    Vi hoppas se dig på vårt Insponarium nästa år!