Motivation

Vad motiverar dig?

Motivation för oss är den där inre glöden som får dig att vilja pressa dig till ditt yttersta. Många missuppfattar konceptet motivation och tror att det är något som kommer utifrån, kanske i form av ett incitament på jobbet. Men det är inte så motivation fungerar, det börjar alltid med dig, det kommer alltid, och endast, inifrån.

Motivation enligt oss på Lapilap Lap

Så som vi ser på motivation är en eld som brinner inom dig. Den brinner hos alla, men det kanske bara är en svag låga. Våra metoder för inspiration och motivation går ut på att mata den där lågan och få den att brinna kraftigt som ett bål.

Det är först när du känner en kraftigt brinnande eld inom dig som du kommer hitta styrkan att pressa på och nå dina mål.

Vår 3 stegs-metod för att hitta din inre motivation

Här följer vår berömda, och mycket älskade 3-stegs-metod för att få den där inre elden att brinna kraftigt.

  1. Villig inställning
  2. Extrem fysisk utmattning
  3. Inre uppvaknande

1: Villig inställning

Det första steget går ut på att nå ett tillstånd av villig inställning. Du måste vilja att din inre låga ska brinna starkt. Detta uppnår vi oftast genom gruppsamtal och djupa komplicerade frågeställningar. Andra övningar som kan fungera är meditation, hinderbana och stretching.

2: Extrem fysisk utmattning

När din kropp ger vika så kommer ditt sinne att vara fritt. Våra sinnen är ofta hindrade och blockerade av vår fysiska form. Därför är det andra steget i vår metod att uppnå extrem fysisk utmattning. För att nå dit så jobbar vi med utebliven sömn, fysiska utmaningar och extrema temperaturer, både värme och kyla. Efter 48-72 timmar så når alla våra deltagare detta högre tillstånd, när vi kan se djupt inom oss själva.

3: Inre uppvaknande

När vi kan se djupt inom oss själva så kan vi se på vårt liv med opartiska ögon. Det är nu vi kan se vilka vi varit och vilka vi egentligen vill vara. Vi har uppnått ett tillstånd av inre uppvaknande, och det är nu vi passar på att skriva ned allt vi känner för att hitta guldkornen och på så sätt lokalisera vår inre motivation!

Anmäl dig till vårt årliga Insponarium

Förhoppningsvis känner du dig inspirerad att prova vår metod. Om du gör det så är det läge att anmäla dig till vårt årliga Insponarium.